Summa sidvisningar

söndag 1 maj 2011

Valborg


Nu har vi firat valborg! En av dom trevligaste valborgsmässoafton jag haft tror jag. MVG ++ =) Vi hakade på cykelkärran och sen bar det av till alviken,till Hans och AC. Glenn och Anders var även där denna helgen och redan där var det på +. Vi blev överraskade med att bli bjudna på bröllops buffén vilket vi inte visste om och den var över förväntan. Kanon gott från förrätt till efterrätt. Är otroligt nöjd med besluten och allt var bättre än jag förväntat mej. Vi har i ärlighetens namn inte gått in så jätte mycket för maten. Vi visste vad vi ville ha till förrätt men det var väl i stort sett det vi visste,annars har maten varit lite i skymundan för allt annat runtomkring. Så alla som hjälpte till med maten-massa kärlek till er. Vi gick även igenom gästlistan och även där blev vi glatt överraskade att så få har avbokat :D Nästan alla vi bjudit kommer. Superkul! Med på middagen igår var även Håkans föräldrar,Håkans bror och hans sambo,Tina och Allen,William och Victoria (världens bästa med barnen) Sofie och Hampus såg vi inte mycket av eftersom William som är 18 och Victoria som är 16 är deras nya idoler. Underbara med barnen är dom. Efter maten var det dags att tända brasan och skjuta lite raketer. Efter det kom även Urban,Mikaela och Urban. Saknade min energikälla Jenny dock men men. Efter det blev det lite kalas hos Sanna och Jocke. Lugn kväll men alla var på topp och stämningen var underbar.
Idag har Håkan fixat med ved och jag har bakat lite. Hampus förkylning håller i sej och nu börjar även Sofie snora,så inskolningen imorgon får vi skjuta upp =(
Nä,nu luktar det skit här så det är dags att byta blöja och slänga ungarna i badet. Denna helg gick som alltid alldeles för fort men det är som tur är bara 5 dagar kvar till fredag ;)
Imorgon håller vi tummarna för att barnas kusin vill komma ut
Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar