Summa sidvisningar

tisdag 17 maj 2011

Bröllops info till våra gäster

Hej

Den 28 maj 2011 gifter sig Sandra och Håkan och du/ni är välkomna att dela denna dag med dem. Här kommer litet information som ni kan ha nytta av.
1. Plats och vägbeskrivning
Om vädret tillåter kommer själva vigseln att ske på stranden av Stora Hästefjorden, närmare bestämt på bryggan vid vår sommarstuga. Från Vänersborg kör ni av 45-an mot Lane-Ryr och kör den vägen ca 13 km till ni kommer till Sivikens bygdegård. Från Sivikens bygdegård svänger ni mot Röshult och kör den vägen 1,4 km. Vid skylten Alviken svänger ni ner mot stranden och följer den till ni kommer till en äng med skylten Parkering Bröllopsgäster. Därifrån promenerar ni ner till den gula stugan som ni ser därifrån. Vigseln ska ske kl 14.00 så det är väl bra om ni är där i god tid innan.
Plan B. Om vädret är dåligt sker vigseln på bygdegården också.
2. Presenter
Många av er ha velat ha tips om presenter och vi har hört med dem litet. Om ni inte redan har hittat er present så uppskattar Sandra och Håkan den amerikanska modellen (om ni har sett Gudfadern?), d v s kuvert med pengar, ett bidrag till bröllopsresa kanske
3. Festen
Efter vigseln ska vi ju äta och dricka gott och fira bröllopsparet efter bästa förmåga. Till detta behövs ni förstås, förutom ert glada humör så blir det väl både tal och andra lustigheter. Känn er fria att resa er upp och framföra precis det ni känner ni vill skicka med Sandra och Håkan. Dock, var snäll och anmäl till mig eller Anna-Carin i förväg att ni vill göra något så vi kan ordna det i rätt ordningsföljd.
4. Information
På Sandras blogg (sandraochco.blogspot.com) kommer vi att lägga upp ny information kontinuerligt – ta för vana att kolla in där om ni har möjlighet.

Mitt mobilnummer är 0735-452110 och Anna-Carins är 070-2209404 om ni undrar något mer.
Välkomna till ett fantastiskt bröllop

Hans och Anna-Carin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar