Summa sidvisningar

måndag 30 maj 2011

Fru Hallgren


Japp,nu var det gjort. I lördags ståndade vårat bröllop och det var lätt den bästa dagen i hela mitt liv (förutom barnens födelse). Allt från morgon till sena natten var perfekt. Inte ens vädret kunde få oss på sämre humör eller minska glädjeruset- Barnen skötte sej exemplariskt,alla vi älskar deltog och humöret var på topp hos precis alla. Vigseln var perfekt,allt klaffade perfekt,maten var perfekt och festen var ooootrooligt rolig! Så underbart att ha alla vänner och släktingar samlade på samma fest.speciellt när man inte träffar alla så ofta. Skulle kunna dra ihop en sån här fest en gång om året bara för att samla alla igen ;) Talen var kanon och upplägget på festen var kanon. Tack Hans och Anna-carin åter igen för ALLT ni gjort. Förstår inte hur ni fick till de. Tack alla som serverade och ett extra stort tack till Glenn! Mamma och pappa-Ni är bäst! Älskar er otroligt!
En extra puss till farbror Christer,Faster Ylva,favorit kusinerna Denise och Petra-Ni är underbara. Hoppas vi ses snart igen. Mina underbara syskon och "bonus systrar" Malin och Lisa-Älskar er <3
Tusen tack Lisa för fotografering<3(kort kommer senare när jag samlat in lite :))
Tusen tack igen till alla som deltog. Vi är så otroligt lyckligt lottade som har så stort umgänge och så mycket underbara vänner. Jag kommer nog leva i detta lyckoruset ett bra tag.
Förutom bröllop händer det otroligt mycket i våra liv just nu. Jag har ju börjat nytt jobb på MIM,och imorgon skriver vi papper på ett nytt hus så i sommar blir det flytt. Full fart framåt :)

1 kommentar:

  1. Tack för att vi fick vara med på ert fantastiskt roliga bröllop!!
    Kram Ylva <3

    SvaraRadera