Summa sidvisningar

måndag 28 december 2009

Datorhaveri

Nu har våran dator fått för sej att inte starta lagom tills att jag skulle lägga in korten från jul och Lucia. Så kort kommer snarast möjliga.
Julen var perfekt! Vi började dagen med att ge Hampus sina julklappar från oss. Dom fick han redan i sängen. Julen är verkligen barnens dag. Det är underbart att se Hampus ansikte för varje paket han öppnade. Tacksammare unge får man leta efter. Han var alldeles lyrisk över sina nya filmer,pussel,spel,lera osv. Efter frukost tog vi det lugnt en stund och sedan bar det av till mamma och Mats. Där blev det mat och ännu mera klappar. Efter att vi varit där några timmar bar det av till grästorp. Där kom jultomten. Min goá kusin Christoffer hade den stora äran och i år var Hampus inte alls så rädd. Han såg betydligt snällare ut än vad min pappa gjorde förra året med en sån där läskig tomte mask i plast som nästan skrämmer mej :s. Efter lite julklapps utdelning var det dags för mat igen och sen var det fortsättning av julklappar. Hampus fick massa saker. Bla en tv och dvd som han ska ha på sitt rum. Roligast tyckte han nog ändå att bilen med husvagn och en stor lastbil + en gosig nalle var. Själv fick jag oc boxar och en klocka bl.a. Det var det bästa för mig. Nu har jag lite att göra medans jag väntar på bebisen. Sen tittade vi bara på tv och slappade resten av kvällen. Lugnt och gott var det.

Idag har jag varit på överby med Annelie och Malin. Jätte trevligt! Nu har jag varit och hämtat Hampus,fixat pannkakor,Hampus fick diska under tiden vilket är hans favorit sysselsättning just nu :D Det är bra,sa mamma förut när jag pratade med henne. "Låt han göra kvinnosysslor,dom ska lära sej från början ;)". Efter maten tittade jag och Hampus lite på film medans Håkan lekte med Morgan och sin fyrhjuling,sen la jag Hampus och nu är jag tillbaka hos Anneli- Håkan är såklart hemma nu då.
Mer info kommer en annan dag. Nu ska vi till torpa och köpa godis,sen blir det Beck :D

1 kommentar:

  1. Din mor är en mycket klok kvinna =)
    De va supermysigt igår <3

    SvaraRadera