Summa sidvisningar

lördag 2 januari 2010

Snö

Japp,nu är vi uppe i 95 cm snö här hemma. Jätte vackert,men vill inte ha en mm till! Fick Hampus 14 dagar för tidigt och har nu 11 dagar kvar till förlossningen så det är ganska nervöst och vädret gör det inte lättare att slappna av. Jag känner visserligen inget än men det kan ju gå ganska fort när det bestämmer sej för att sätta igång. Tur jag har Håkan. Han är grymt bra på att ploga och hålla efter här så en stor eloge till han :) Skulle behöva ta oss till affären oxå men vill ju inte ut i onödan.
Nu är iaf bb väskan packad,batterierna till kameran laddade,sängen bäddad,vagnen klar,blöjor köpta osv. 2 förväntansfulla föräldrar och en storebror som lääängtar,så förutom vädret finns det inga hinder för den lilla att komma. Men det är klart,det är väl varmt och gott där inne.
Det nya året skålades(cola för min del såklart) in med våra underbara vänner Anna,Fredrik,Malin och Martin och barnen Wilma,Alma och lilla Elsa och Hampe förstås. Det var en lugn ikväll men otroligt mysig med god mat,lekar och lite spel. Funderar över året som gått och är mycket nöjd över det som varit men tror ändå 2010 kommer bjuda på ett minst lika bra år. Vad annat kan det bli med en sån underbar familj och vänner som vi har.
Bjuder på lite bilder från jul nu med när vi skaffat ny dator :D
KRAMAR SANDRA

1 kommentar:

  1. Vilka fina kort och ser att Hampus valde samma klädstil som Isac till julafton ;-) Hoppas att ni inte är alltför insnöade (vi kommer inte ut - väntar på att pappa kommer med traktorn imorgon - så är det att bo centralt...hihi.....) Kram - Anki

    SvaraRadera