Summa sidvisningar

onsdag 13 april 2011

Det går framåt ett steg å 2 steg bakåt

Fattar inte vad detta var för en magsjuka barna åkte på denna gång! Vissa har öronbarn,andra har barn med allergier,gluten,laktos,ögoninflammationer,snorungar ;) osv men mina barn har magproblem. Sist gång hampus hade feber,i Januari fick vi åka in med honom till akuten. Där gick dom äntligen igenom honom ordentligt och jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Trodde ju att dom kanske skulle "hitta" något jättefarligt. Tack och lov visade de ju sej att det "bara" var svullna körtlar som sitter på tarmarna som svullnar uppvid virus,feber,infektioner i kroppen eller liknande. I stort sett slutar det ju altid med magsjuka eller kräkningar så fort han är dålig och detta får han leva med tills förhoppningsvis det växer bort. Därför är det svårt att veta när han drabbas av magsjuka eftersom han nu några dagar haft feber. Men nu efter ett par dagar med kräkningar och diareér från bägge barna kan jag ju konstatera att det MÅSTE vara en skum maginfluensa. Så fort dom börjar må bättre och börjar slappna av å tänka -att ja,men nu äter dom ju lite och har inte kräkts på 24 timmar,nu borde det gå åt rätt håll. Näpp,då spyr dom igen :( Nu peppar peppar har det gått över 30 timmar sen någon av dom kräkts och dem har även visat små små tecken på att dom kan tänka sej lite marie kex och saft känns det som tt kanske kanske det ska bli bättre nu. Vi får se. Skiter gör dom ju fortfarande en hel del :( Jaja,det är självklart mer synd om barna än om mej men lite själmömkan får man ju ha! Detta är såååå tröttsamt!
Nog gnällt! Fördelen nu är ju att vi hållt oss hemma hela dagarna och våran goá Leonberger Creamy blir mer och mer som en familjemedlem och känner sej tryggare med både oss och barna. Hon är 3 år och helt underbar. Väldigt försiktig men tar nu för sej mer och mer.
´Nu håller vi tummarna att resten av dagen fortsätter som den börjat och blir relativt lugn. Lugn och tråkig! Skitväder dessutom så nu blir det till att sätta på Toy story och fortsätta tråka.
Ha det toppen alla och hoppas ni slipper den här skiten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar