Summa sidvisningar

tisdag 26 oktober 2010

Ett sista försök
Nu ger jag mej på ett sista försök med det här med bloggandet. Har verkligen inte haft tid/ork/lust på hur länge som helst.
Här rullar allt på i sin gilla gång. Sofie är snart 10 månader,har fått fyra tänder och övar just nu på att gå.
Hampus är 3 1/2 år testar sin ömma moder i det mesta men är en fantastisk kille som utvecklas från dag till dag.
Hampus dagmamma är just nu sjuk så här har det varit full rulle i en vecka nu. Han och Sofie har kommit på att det är väldigt roligt att reta varandra så ljudnivån här hemma har varit några decibell högre än i vanliga fall,eftersom även jag då har kanske hörts lite mer än vanligt.
Ta som igår t.e.x-jag var lite extra stressad för jag skulle med Lisa till IKEA och innan skulle jag lämna barnen hos farmor..EGEN TID :) som vanligt hade vi legat och dratt oss lite för länge. Jag stog och gjorde mej iordning,barna var klara men så kom Hampus på att han skulle bajsa och självklart ville sofie stå bredvid och kolla läget (?!) Hampus ville ju förstålign nog va i fred och puttar Sofie så hon sätter sej. GALLSKRIK. Jag lyfter undan Sofie och fortsätter att försöka klä på mej. 2 sekunder senare står hon och "stör" han igen och åker i golvet. Hon slår sej ju givetvis inte men blir förbannad. Så höll vi på tills Hampus var klar. Trosor,bh och en strumpa var det jag hann få mej mellan varven. Sen skulle Hampus hämta sin tjock tröja i vardagsrummet och hade väl ca 24 stopp på vägen där han skulle köra med bilen,leka med svärdet,tända och släcka en lampa osv osv. Jag kan säga att jag var ju inte den snyggaste på IKEA igår men iväg kom vi iaf :)
Så är livet som 2-barns mamma just nu och jag fullkomligt älskar det. Märkligt kanske men sant.
Idag var vi och hälsade på pappa och resten av gänget i grästorp. Underbart som alltid. Nu ska jag byta sista blöjan för idag och sedan krypa till kojs.

Hörs snart igen :)...hoppas jag ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar